fbpx

Boklart!

Drömmer du om att köpa hus? Bo bättre i ett hus från Markexpo!

Vi säger att Markexpos hus är helt Boklara – de är helt redo för dig och din familj att flytta in i. Till och med trädgården är klar. Det enda du behöver tänka på är vilken skön soffa du vill krypa upp i framför tv:n i vardagsrummet, vilken fluffig matta du vill ha under soffbordet eller vilken kulör du ska ha på gardinerna som ramar in de stora fönstren. Våra Boklara hus är primärt ritade för barnfamiljer och anpassade så att förstagångsköpare ska ha råd att köpa ett nyproducerat, klimatsmart hus. Vilken husmodell väljer du?

Husmodell Granit

Smart enplansvilla på 150m2

Detta är ett hus med smarta lösningar och öppna ytor fördelat på en stor och välkomnande samvarodel och tre sovrum. Kökets semiöppna planlösning uppmuntrar till interaktion och gemenskap. Altanen på baksidan av huset är stor och härlig och nås både från vardagsrum och det större sovrummet.

Husmodell Mineral

Modern enplansvilla på 140m2

Ett stilrent och ljust enplanshus med öppna ytor. Huset är byggt i vinkel och med 4 sovrum där ett av dem kan användas som kontor. Köket, matplatsen och vardagsrummet är en välkomnade och samlande yta där gemenskapen står i centrum. Det finns många härliga ytor att anlägga uteplatser, kryddträdgårdar och kanske ett utespa.

Husmodell Fasad

Ljus enplansvilla på 140m2

Vårt h-formade hus har 140 kvm väldisponerad yta där en delning mellan de mer aktiva rummen och sovrummen som ger barnen en egen yta i huset tillsammans med ett härligt badrum. Här skapar ytorna ljusa härliga rum med rymd och en lyxig känsla, och altanytan på baksidan är fantastisk där en del är under tak.

Husmodell Bjälklag

Läcker tvåvåningsvilla på 200m2

De stora fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i denna tvåvåningsvilla. Huset låter barnen hänga på nedre plan medan de vuxna umgås en trappa upp. I den öppna planlösningen finns det möjlighet att samla hela vänskapskretsen samtidigt. När vädret tillåter når du enkelt den stora altanen både från köket och det stora sovrummet.

Markexpo bygger primärt för barnfamiljen

Hållbart boende

Att köpa ett hus från Markexpo är att välja ett bättre boende. Våra hus är hållbara, produceras med återvinningsbart naturmaterial, isoleras med träull och byggs för hand i material av högsta kvalitet. Fönster och dörrar monteras i fabrik och all kanalisation för el, fiber, vatten, ventilation och värme byggs in direkt i husen. Husen transporteras sedan med klimatkompenserade och elektrifierade transporter så långt det är möjligt.

Markexpo bygger primärt för barnfamiljen

Hållbart boende

Att köpa ett hus från Markexpo är att välja ett bättre boende. Våra hus är hållbara, producerade med återvinningsbart naturmaterial, isoleras med träull och byggs för hand i material av högsta kvalitet. Fönster och dörrar monteras i fabrik och all kanalisation för el, fiber, vatten, ventilation och värme byggs in direkt i husen. Husen transporteras sedan med klimatkompenserade och elektrifierade transporter så långt det är möjligt.

Solenergi

Vi bygger en solcellspark intill varje ekoby, vilken förser alla hus med energi. Både till den egna förbrukningen, men också ett överskott som kan säljas ut på nätet. Fastigheterna får två olika elnät, ett AC 3-fas 230 voltsnät samt ett DC-nät på 700 volt. DC-nätet matas direkt från solcellerna och batterierna, vilket bland annat driver ventilationen i fastigheten. Dessutom har varje fastighet ett lokalt batteri för lagring, så att den ström som behövs finns tillgänglig direkt.

Solenergi

Intill varje ekoby bygger vi en solcellspark som förser varje fastighet med energi. Både till den egna förbrukningen, men också ett överskott som kan säljas ut på nätet. Fastigheterna får två olika elnät, ett AC 3-fas 230 voltsnät samt ett DC-nät på 700 volt. DC-nätet matas direkt från solcellerna och batterierna, vilket bland annat driver ventilationen i fastigheten. Dessutom har varje fastighet ett lokalt batteri för lagring, så att den ström som behövs finns tillgänglig direkt.

Elbil år bra att kombinera med våra hus

Transport

Eftersom det finns stor tillgång på solenergi är det extra lönsamt att kombinera elbil med ett hus från Markexpo. Tack vare att hemmaladdning av elbil idag sker till 90%, reducerar detta månadskostnaden avsevärt. Samtidigt är det effektivt då solenergin lagras på dagen och bilden laddar på natten.

Elbil år bra att kombinera med våra hus

Transport

Eftersom det finns stor tillgång på solenergi är det extra lönsamt att kombinera elbil med ett hus från Markexpo. Tack vare att hemmaladdning av elbil idag sker till 90%, reducerar detta månadskostnaden avsevärt. Samtidigt är det effektivt då solenergin lagras på dagen och bilden laddar på natten.

Vill du bo mer hållbart samtidigt som du höjer din livskvalitet?

Hör av dig så berättar vi mer!

Besök oss

Kurödsvägen 9
451 55 Uddevalla

Ring oss

010 330 25 55

Mejla oss

hej@markexpo.se

Scroll to Top