Projekt: Uddevalla

Uddevalla, mitt i Bohuslän, är en plats som erbjuder många fantastiska upplevelser! På Bokenäset strax utanför Uddevalla är en landsbygdsidyll med många naturupplevelser och vandringsleder. Här har du nära till havet och badplatser för hela familjen. Inom nära avstånd ligger TORP Köpcentrum och med närhet till förskolor och skolor är det här ett perfekt ställe för en familj att leva och bygga en trygg framtid i.

Projekt Uddevalla består av sju hus på Bokenäs och processen har påbörjats med beräknad inflyttning 2021/2022.

Projekt: Tanum

Tanum stoltserar med vackra kustsamhällen, karga klippor och salt hav. Här hittar du en perfekt mix av spännande skärgård västerut, Dalslands svampskogar i öster och i mitten spår från bronsålder och nutida nöjen. Dessutom är Tanum lika vackert året om och en fantastisk plats att leva och bo på.

Projekt Tanum består av 40 hus på tre olika byggplatser. Projektet planeras fortfarande, vill du veta mer klicka här för att få löpande information om Projekt Tanum.

Markexpo reserverar sig för eventuella förändringar av projekt: Tanum. Platsen för projektet kan ersättas av annan plats beroende på bolagets likviditet och markförutsättningar.

Projekt: Dalsland

Vill du bo på en plats där själen får ro? Då är vår exploatering i Dalsland något för dig – här finns alla förutsättningar för att boosta ditt välbefinnande, inte minst i ett miljövänligt hus.

Projekt Dalsland består av 100 hus på tre olika byggplatser. Projektet planeras fortfarande, vill du veta mer klicka här för att få löpande information om Projekt Dalsland

Markexpo reserverar sig för eventuella förändringar av projekt: Dalsland. Platsen för projektet kan ersättas av annan plats beroende på bolagets likviditet och markförutsättningar.

Är du Markägare?

Vi söker mark att bygga på! Allt från några få hus upp till riktigt stora projekt. Vi söker både färdiga detaljplaner och projekt med råmark. Som markägare har du mycket att vinna på att etablera en ekoby där vi bygger klimatsmarta hus som genererar mer energi än de förbrukar och där vi klimatkompenserar hela processen. Hör av dig till oss så skapar vi bättre förutsättningar för framtiden tillsammans.

Vi bygger på råmark - är du markägare?

Skapar Markexpo en nervkittlande känsla hos dig?

Kontakta oss för mer information.

Besök oss

Kurödsvägen 9
451 55 Uddevalla

Ring oss

0761 - 87 46 65

Mejla oss

info@markexpo.se

Scroll to Top